Perinne ja laatu

Puumalan Niinissaaressa Hanhiniityn pajalla seppä Martti Malinen takoo ympäri vuoden perinteisiä ja laadukkaita käsityötuotteita. Tuotevalikoimaan kuuluvat puukot, kirveet, hirsityökalut, rakennushelat ja monenlaiset muut takotuotteet. Sepän pajan myyntinäyttely on avoinna kesäisin. Muina aikoina paja on avoinna sopimuksen mukaan, ja aina kun seppä on paikalla ja ahjo kuumana.

KESÄ 2017

Pajan myyntinäyttely on avoinna 20.6 – 31.8.2017 klo 12-18. Maanantaisin suljettu.

TAONTANÄYTÖKSET

Sepän työhän pääset tutustumaan erilaisissa taontanäytöksissä.

  • KYLÄSEPÄN TYÖNÄYTÖS

Kyläsepän työnäytöksessä seppä pitää näytöksen perinteisistä sepän töistä. Näytöksen aihe sovitaan ryhmän toivomusten mukaan. KESTO: n. 1 h HINTA: 50€/ryhmä + 5€/hlö (minimiveloitus 100€ )

  • TARTU PAJAVASARAAN

Toiminnallinen kyläsepän taontanäytös, jossa myös yleisö pääsee tarttumaan vasaraan ja takomaan hehkuvasta raudasta muiston itselleen. KESTO: n. 1 1/2 h (kymmenen hengen ryhmä, isommille ryhmille n. 2 h) HINTA: 100€/ ryhmä + 5€/hlö (minimiveloitus 150€)

YRITYSESITTELY

Tervetuloa tutustumaan Sepän pajaan ja yrityksemme muuhun toimintaan. Kerromme ryhmille yrityksestämme, sen historiasta ja elämästämme yrittäjinä Saimaan saaressa. Yritysesittely kesto on noin 45 min. Hinta 75€/ryhmä. Saatavilla ympäri vuoden.

KURSSIT

Oletko innostunut tekemään itse? Seppä jakaa oppejaan taontakursseilla, joista suosituimpia ovat puukkokurssit. Pienet ryhmät ja hyvät tilat takaavat yksilöllisen ja intensiivisen opetuksen. Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen. Kursseja järjestetään sitä mukaan kun ilmoittautujia on vähintään neljä, kaikille sopivana ajankohtana. Voit myös koota porukan itse, jolloin järjestämme kurssin ja tarvittaessa myös majoituksen haluamanasi ajankohtana.

Kurssiesitteet:

Puukkokurssin yleisesite

Damastikurssi

TERVETULOA!

Ajankohtaista Sepän pajalla

  • Pajan myyntinäyttely kesällä 2017

    Pajan myyntinäyttely avoinna jälleen 20.6 - 31.8.2017 tiistaista sunnuntaihin klo 12 - 18.. Maanantaisin huilailemme. Pajalla voi toki piipahtaa ympärivuoden, mutta muina aikoina kannattaa varmistaa etukäteen, että joku on kotosalla.

  • Seppä mannekiinina

    Katsopas kun seppä on päässyt EU mannekiiniksi ja esittelee kirveen teon saloja! Seppä takoo