Perinne ja laatu

Olen seppä Martti Malinen. Taon Puumalan Niinissaaressa Hanhiniityn pajalla ympäri vuoden perinteisiä ja laadukkaita käsityötuotteita. Tuotevalikoimaani kuuluvat puukot, kirveet, hirsityökalut, rakennushelat ja monenlaiset muut takotuotteet myös mittatilaustyönä. Pajan yhteydessä sijaitseva myyntinäyttely on avoinna kesäisin. Muulloin tuotteitani on saatavilla tilauksesta postin välityksellä tai poikkeamalla pajalla sopimuksen mukaan. Kaikki tuotteeni ovat yksilöllisiä, joten voit tilata niitä omien mitta- ja materiaalitoiveiden mukaan tai saada tuotteeseen omat nimikirjaimet.

Takotuotteiden tekemisen lisäksi haluan osallistua seppäperinteen säilyttämiseen pitämällä ryhmille erilaisia taontanäytöksiä ja jakamalla seppäoppia taontakursseilla. Tervetuloa tutustumaan!

– seppä Martti –

KESÄ 2018

Pajan myyntinäyttely on avoinna 12.6 – 31.8.2018 klo 12-18. Maanantaisin suljettu.


TAONTANÄYTÖKSET

Sepän työhän pääset tutustumaan erilaisissa taontanäytöksissä.

KYLÄSEPÄN TYÖNÄYTÖS

Kyläsepän työnäytöksessä seppä pitää näytöksen perinteisistä sepän töistä. Näytöksen aihe sovitaan ryhmän toivomusten mukaan.
Kesto:  n. 1 h
Hinta: 50 €/ryhmä + 5 €/hlö (minimiveloitus 110 € )

Saatavuus: ympäri vuoden

TARTU PAJAVASARAAN

Toiminnallinen kyläsepän taontanäytös, jossa myös yleisö pääsee tarttumaan vasaraan ja takomaan hehkuvasta raudasta muiston itselleen.
Kesto:  n. 1 1/2 h (kymmenen hengen ryhmä, isommille ryhmille n. 2 h)
Hinta: 100 €/ ryhmä + 5 €/hlö (minimiveloitus 170 €)

Saatavuus: ympäri vuoden

YRITYSESITTELY

Tervetuloa tutustumaan Sepän pajaan ja yrityksemme muuhun toimintaan. Kerromme ryhmille yrityksestämme, sen historiasta ja elämästämme yrittäjinä Saimaan saaressa.
Yritysesittely kesto: noin 45 min.
Hinta 75 €/ryhmä
Saatavuus: ympäri vuoden


KURSSIT

Oletko innostunut tekemään itse? Seppä jakaa oppejaan taontakursseilla, joista suosituimpia ovat puukkokurssit. Pienet ryhmät ja hyvät tilat takaavat yksilöllisen ja intensiivisen opetuksen. Kursseille on jatkuva ilmoittautuminen. Kursseja järjestetään sitä mukaan kun ilmoittautujia on vähintään neljä, kaikille sopivana ajankohtana. Voit myös koota porukan itse, jolloin järjestämme kurssin ja tarvittaessa myös majoituksen haluamanasi ajankohtana. 

Lue lisää kursseista ja ilmoittaudu:
Puukkokurssit 2018
Damastikurssi 2018

Puukkokurssit 2019
Damastiteräkurssi 2019

TERVETULOA!

Ajankohtaista Sepän pajalla

  • Puukkokurssi 8.-11.11.2018

    Tervetuloa perehtymään puukonteon saloihin. Hanhiniityn puukkokurssi on neljän päivän mittainen intensiivikurssi, jonka aikana käydään läpi kaikki puukonteon vaiheet. Kurssilaiset ovat yleensä tehneet yhden puukon, jotkut jopa kaksi, kurssin aikana. Kurssille mahtuu kuusi henkilöä. Lue lisää...

  • Pajan myyntinäyttely

    Pajan myyntinäyttely avoinna jälleen 12.6 - 31.8.2018 tiistaista sunnuntaihin klo 12 - 18.. Maanantaisin huilailemme. Pajalla voi toki piipahtaa ympärivuoden, mutta muina aikoina kannattaa varmistaa etukäteen, että joku on kotosalla.

  • Seppä mannekiinina

    Katsopas kun seppä on päässyt EU mannekiiniksi ja esittelee kirveen teon saloja! Seppä takoo