Oppaamme

sannak

Sanna Korhonen:

Sanna on Hanhiniityn yrittäjä, sepän akka ja kotiäiti. Sanna on saanut oppia sosionomi AMK opinnoista, erä- ja luonto-oppaan opinnoista sekä YTM opinnoista (pääaineena sosiaalityö). Parhaita elämän opettajia ovat olleet vuosien varrella oma suku, perhe ja ystävät, taitavat työkaverit, monenlaiset asiakkaat sekä ympäröivä luonto.

Motto: Jos ei ole sydäntä auttaa, ei ole oikeutta arvostella

marttim

Martti Malinen: ”seppä”

Martti on Hanhiniityn yrittäjä, vaimonsa ukko, lastensa isä ja metsien mies. Työelämän tehtävät juontuvat metsätalousinsinöörin ja opettajan opinnoista. Koulutus ja lapsuudesta asti karttuneet kädentaidot ovat olleet intensiivisessä käytössä eräopas- ja aikuiskouluttajana. Nykyisin tämä sepäksi tunnistettava musta mies löytyy varmimmin Hanhiniityn pajasta tai metsältä.

Motto:

 Anu Jylhä

Anu Jylhä

Anu on sosinomi AMK, perhe- ja paripsykoterapeutti sekä seksuaalineuvoja.
Harratuksena koira, jonka kanssa lenkkeillään ja hevonen, jolla ratsastetaan :).
Erilaisia töitä erilaisten ihmisten kanssa tehneenä, olen oppinut elämästä ja ihmisistä paljon. Olen erittäin innostunut tunne-kehollisista asioista.
 
Motto: Mahdollisuuksien ovi on apposen auki – jos vain olet valmis astumaan sisään
suvi

Suvi Saarinen

Suvi on sosionomi AMK, lähihoitaja ja eräopas.  Kokemusta on kymmenen vuoden ajalta niin sosiaalialalta kuin metsässä rymyämisestäkin. Rooli on milloin kouluttajan, ohjaajan, kanssakulkijan, milloin  seikkailijan. Mukana menossa kulkee usein hellyydenkipeä eräkoira Tara. 

Motto: Luovitaan ja luotetaan! Elämä vie!

Petri 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petri Leinonen

Erä- ja luonto-opas sekä melontakouluttaja.